Happy! Happy! Happy! Azi va prezint un proiect minunat pe care il astept cu mult entuziasm: revista „What Liberty Ate”, proiect al Gabrielei Iancu,  alias Liberty. Blogul ei, What Liberty Ate este o bijuterie in blogosfera, combinand adorabil fotografii rafinate si retete delicioase. Nu trebuie sa va mai spun ca este unul din blogurile mele preferate ♥ All time favorite ♥  Dovada vie ca poate exista un blog de calitate neinvadat de reclame, delicat, calitatea postarilor fiind mai importanta decat cantitatea. Pasiune pentru fotografie, food & beauty… Food with love!
Un teasing al revistei ce urmeaza sa apara in curand si o prezentare preluata chiar de la Gabriela. Sunt  super fericita ca ma voi regasi si eu in prima editie a acestei minuni, alaturi de alte bloguri de poveste. Abia astept sa o citesc, sa calatoresc imaginar in Venetia si Praga, sa experimentez retetele minunate pe care WLA magazine ni le propune pentru sarbatorile de toamna/iarna.
Sa fie intr-un ceas bun, Gabriela!

 

10 thoughts on “What Liberty Ate Magazine – food with love

  1. Sa fie intr-un ceas bun !! Am descoperit de foarte putin timp blogul Gabrielei, dar m-am indragostit de el iremediabil. Imaginile, retetele, blogul in sine respira pasiune pentru ceea ce reprezinta. Felicitari fetelor si la cat mai multe aparitii !
    xoxoxoxo

  2. Ana draga, multumim frumos 🙂 E numai meritul Gabrielei. Eu sunt doar guest… Un oaspete nerabdator 🙂 Te pup xoxo

  3. Multumesc fetelor pentru gandurile bune, in numarul urmator, s-ar putea sa apara una dintre voi in revista [deja ma gandesc la urmatorul numar ;))]

  4. E minunat ceea ce faci, cei care vor avea onoarea se pot considera intr-adevar buni. (Si, da! Gandeste-te la numarul urmator! Cum ai putea sa nu o faci?) :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*