DESPRE MINE

Eu sunt Beatrice Vornicu, event designer, food stylist, fotograf si blogger pasionat de culoare, arome, flori, natura, calatorii si, in general, de tot ce este frumos si aduce bucurie. Sunt mamica a trei pui adorabili, Alex, Chris & Sabi + un labrador negru jucaus, Pepper. Sunt dependenta de zambetul lor, de soare, savoare si voie buna.
 

DESPRE DELICIOASA

Fondat in 2010, delicioasa.com este proiectul meu de suflet. Aici va primesc cu drag in casa mea si pregatim impreuna delicioase bunatati. Incercam sa gasim impreuna calea spre o alimentatie mai echilibrata, mai sanatoasa, insa fara diete stricte. Din cand in cand, calatorim impreuna prin lume, vizitand destinatii si restaurante de vis. Povestirile mele sunt presarate adeseori cu nazdravaniile si aventurile savuroase ale copiilor mei.  Eu cred ca timpul petrecut in bucatarie trebuie sa fie o bucurie, mancarea o incantare, iar reunirea familiei in jurul mesei, un eveniment ce merita pretuit din toata inima.  
 
In 2012, alaturi de Ana, am lansat Delicioasa Studio (acum – DS Premium Events), un vis drag sufletului nostru, o poveste cu dichis si iubire de viata. Pasiunile, calatoriile, experienta profesionala si nu in ultimul rand dedicarea ne-au permis sa lucram fara compromisuri pentru a realiza proiecte cu detalii uimitoare. Am inceput cu incantatoare cake baruri admirate pentru concept, styling si delicatese. Ca-n povesti, proiectul nostru a crescut. Astazi, DS ofera servicii complete pentru organizarea evenimentelor private si corporate: concept, design si planning, realizand implementarea, productia si managementul acestora in Romania si in strainatate. 
 
Pe scurt, Delicioasa este o poveste de dragoste… Dragoste pentru frumos.

PRESA/MEDIA

Gătit vegan: Rețete delicioase și sănătoase

Retete

Delicioase Retete | Fotografii | Calatorii | Evenimente: DELICIOASA.COM

Calatorii

Delicioase Retete | Fotografii | Calatorii | Evenimente: DELICIOASA.COM

Evenimente