Dimineata, Lady S s-a trezit, mi-a zambit, mi-a spus un dulce pisicos „maaaaaami”, ne-am pupacit, giugiulit, apoi a urmat un la fel de pisicos „rochitaaaaaa”. Cu alte cuvinte, gata cu pupaceala, sa trecem la lucruri serioase, cum ar fi sa ne probam/schimbam cu 5-6-7-8 rochite pana isi gaseste look-ul de dimineata. La pranz trecem  la costum de baie, doar e vara, nu? :D Inghetam privind-o, dar „baba la frumusete sufera”. Si cum baba mea are aproape 3 ani, e de inteles, nu?
Am reactivat pasiunea pentru instagram. Obsesia, chiar :) Take a look :)  Acum, o reteta super simpla, dar foarte, foarte delicioasa. Adulti, copii, nu conteaza. Un snack foarte bun, poate chiar pachetel pentru scoala sau mic dejun ori desert hranitor pentru un picnic rapid. Mere cu unt de arahide ♥ Preferatele lui Lady S si ale lui Chris. „Pinat batal epels”, cum le-ar zice S :)
 
 
Cum se pregatesc? Super simplu: 2 felii de mere, o lingura de peanut butter si umplutura preferata: fulgi de ovaz sau de mei, fructe rosii deshidratate, fistic etc. Daca le pregatiti ca pachetel pentru scoala, intai pensulati niste suc de lamaie pe feliile de mere. Nu vor oxida la fel de repede. Pofta buna! 
Voi ce le mai pregatiti copiilor pentru scoala? 
 

delicioasa.com

 

Beatrice VornicuAutor: Eu sunt Beatrice, cake and party designer la Delicioasa Studio si food blogger pasionat de arome, culoare, fotografie, calatorii. Pe blogul meu, Delicioasa.com, scriu despre delicioase prajituri, experimente culinare inedite si calatorii de vis. Sunt mamica a trei puiuti adorabili. Pentru mine timpul petrecut in familie e prilej de sarbatoare. Cum altfel pot fi savurate delicioasele mele prajituri? Bine ati venit!

 

SaveSave