Cu mare bucurie si entuziasm va prezint rodul creatiei noastre: 3 concepte create pentru masa pascala ♥ Autorii, un grup de prieteni dragi, iubitori de frumos si armonie <3 O experienta minunata realizata cu ocazia lansarii serviciului personalizat de table styling pentru petreceri private al Delicioasa studio <3 Paste fericit! ♥ 

Elegant in blue & silver Easter Lunch Table

moodboard elegant
Eleganta si rafinament intr-un setting totusi informal, cu o cromatica bazata pe neutre calde si reci cu accente de albastru, obiecte vintage combinate cu obiecte contemporane minimaliste, textile mate si moi insotite de argint patinat, elemente grafice florale si geometrice simple toate combinate cu aranjamente spectaculoase cu delicate flori de primavare si ramurele crude de verdeata. 

Happy & Colorful Easter Brunch Table Styling

moodboard pasteluri - table setup
Un brunch in pasteluri de primavara – roz, lila, bleu, vernil. O explozie de prospetime si veselie exprimata prin transparenta si translucenta, prin luciu si sidef. Dantelarie peste tot, flori mici, petale rotunde si fragile, frunze  delicate, vesela desperecheata adunata de generatii si patternuri romantice. 

Scandinavian Easter Table Design

 
moodboard scandinav
 
Contemporan si graphic, o masa de Paste cool, obiecte de designeri scandinavi cu linii curate si contururi puternice, intr-un concept relaxat si distractiv. Un concept cu doua declinari, una in cromatica puternica: craft, alb si negru si cea de a doua cu accente festive de auriu. Oua desenate cu markerul sau vopsite in palma cu mai multe culori. Materiale naturale: hartie reciclata, lemn, ardezie, fier si piatra, ceramica alba in compania unui aranjament floral simplu dar impresionat ca prezenta si nelipsite lumanari. 
Inspirati-va si creati o masa de Paste delicioasa si frumoasa ♥ Paste fericit!

Credit si resurse:

Fotografie: Catalin Rucareanu
Concept & table styling: Delicioasa Studio
Floral styling: Raluca Balint
Props/decoratiuni: Combic; Delicioasa Studio; colectie privata Carmen Marinescu

BeatriceAutor: Eu sunt Beatrice, cake and party designer la Delicioasa Studio si food blogger pasionat de arome, culoare, fotografie, calatorii. Aici scriu despre delicioase prajituri, experimente culinare inedite si calatorii de vis. Bine ati venit!
.

 

SaveSave

SaveSave