Genomul uman… Oare ce gene sunt „vinovate” de accesele de fashionista ale lui  Lady S? Oare cum a mostenit ea dorinta de a fi mereu imbracata in rochite. De ce alege non stop florile si fluturii? De ce danseaza si asculta muzica ce-mi place si mie? De ce strange buzele cand e nehotarata sau plictisita, exact ca tati? De ce doarme cu pantofii noi in picioare, cum facea tati cand era mic? :) De ce da iama in sertarul meu cu cosmetice, de ce incearca sa se dea cu crema, de ce se morfoleste prin bucatarie, de ce e pupacioasa, de ce e atat de fetita, atat de feminina, cand fratiorii ei sunt atat de sportivi si macho? De ce nu se poate plimba prin casa decat daca are cel putin o poseta pe brat? Nu pe umar, nu in mana… pe brat. De ce nu mai iese afara fara ochelarii de soare? De ce toata ziua picteaza, inclusiv cu rujurile mele? De ce e inebunita dupa ciocolata? De ce vrea sa se plimbe cu masina tot timpul? De ce ii place la restaurant si in vacanta? Cum se transmit aceste informatii de la parinti la copii? Nu stiu, dar atata dragoste genereaza fiecare mic gest, fiecare mica mangaiere, fiecare privire, fiecare sunet, incat ma topesc. Ma topesc de dragoste… Te iubesc ♥
 
 
Azi va propun un Chai special :) Cum sa savuram un chai aromat, my way, cat inca mai este soare si cald afara? Nimic mai simplu :)  Pregatim o cana mare de chai. Eu am folosit  Sweet chai  de la Yogi tea, fara cafeina, pentru ca ador aroma de anise, liquorice si fenicul, ghimbir, scortisoara  si cuisoare. Mmm…  Nu l-am indulcit, pentru ca nu beau ceaiul cu zahar sau miere. imi place sa simt aroma pura, nealterata. Lasam sa se raceasca, apoi turnam ceaiul in forme de cuburi de gheata. Le punem la congelator.
 
 
In momentul servirii, pregatim paharele de martini, scoatem cuburile si punem 5-6 cuburi intr-un pahar, apoi lapte (rece sau caldut, eu am folosit lapte rece), decoram cu o felie de limeta sau lamaie si un baton de scortisoara si servim minunatia.
 
 
Bun. Foarte bun. Aromat. Perfect. Un chai stilat, pentru o zi de toamna inca insorita. O toamna minunata va doresc! 
 
 

SaveSave