Joi. 23 iunie. ora 19.00. Club Cortina. Cina cu Electrolux. Bloggeri…
Emotii mari, dar m-au ajutat Ana si Claudia sa trec peste momentul „dificil”. Mai ales ca pe la Aeroportul Otopeni, in drum spre Corbeanca, am realizat ca am uitat acasa si adresa clubului  Cortina si reteta de choco, de care aveam nevoie just in case… Salvarea avea sa vina sub forma combinantiei miraculoase: blackberry Deli + agenda cute Claudia (primita de la Anca, intotdeauna Anca stie :) ) + pix Ana. Asa lucreaza Chocolate Sisters :)
Am ajuns la Corbeanca pentru prima data in viata si am gasit si adresa din prima! Wow, ce realizare! :) Am fost intampinate de echipa Electrolux si Golin Harris. Forfota mare,  ingredientele, ustensilele si echipamentele la locul lor. Incepem cu dreptul: welcome drink – o limonada buna si rece, super racoritoare, perfecta… Cat am stat putin pe terasa, s-au adunat toti participantii si… let’s do it!

Cina cu Electrolux

 
Fiecare blogger are un banc de lucru langa care il asteapta ingredientele si ustensilele. Muuuuuulte ingrediente pe masa lui Adrian (Retete istete), dar rezultatul a fost pe masura: o supa chinezeasca, cu toate aromele orientului, perfecta! Mi-e dor de Asia! Categoric supa asta trebuie incercata acasa. Uite asa, trebuie sa fac pana la urma un drum la Dragonul Rosu, desi tare nu am tragere de inima. Da’ ce sa faci, daca vreau o supa atat de aromata, trebuie sa cumpar flori de crin, urechi de lemn, alge si alte minunati :)

Cina cu Electrolux

Slide4

 
La cealalta masa, se pregateste o bunatate.  Carne tocata, morcovi, pasta, sos, busuioc… Mmmmm, Brandusa  (Retete de suflet) ne rasfata cu o super lasagne, pe care copiilasii mei ar fi infulecat-o pe nerasuflate.
 

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

Eu?  Mi s-a spus sa pregatesc o reteta preferata, asa ca am propus un moelleux de ciocolata / biscuit juste cuit. Super simplu, super delicios, mega ciocolatos. Servit cu  inghetata. Am eu o obsesie cu desertul rapid cand e vorba de mese mari, prin urmare alegerea a fost foarte usoara. Pregatirea moelleux a fost fantastic de rapida, mai ales ca  sisterhood-ul a fost pe baricade, ungand formele cu unt si tapetandu-le cu faina, cantarind ingredientele, amestecand, topind ciocolata ultra rapid pe aragazul Electrolux… In maxim 10 minute totul era gata si moelleux la frigider. Minim o ora de liniste si pace, pana aveam sa-l introducem in cuptor.

Cina cu Eelctrolux

Cina cu Electrolux

Ce bine ca am ales o reteta rapida :) Am profitat de timpul liber si am „explorat” imprejurimile Clubului Cortina. Ce de petreceri am putea organiza acolo :) Ne-am racorit cu picioarele in piscina… Am „vorbit” vrute si nevrute, am fost mirosite, analizate, „gudurate” de catelusa locului… Ne-am facut sute de fotografii… La dolce vita! Mmmm, si ce bunatati se pregateau in bucatarie in aest timp!

in the garden (1 of 1)-13

 

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

Catelusa rasfatata ne tot adulmeca… Stia ce bunatati se pregatesc? Ii place ciocolata? :)

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

 
Intre timp echipa Electrolux & Gollin Harris a pus masa pe terasa, frumos decorata. Ana a facut ce-a facut si a gasit lumanari, astfel incat totul era pregatit pentru un candle light dinner romantic si delicios. Apus de soare…

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

Supa gata, noodles pregatite, lasagna fierbinte, moelleux asteapta cuminte la frigider… Vinul curge in pahare…
 
 
Problema! Cum facem foto de sus? Ce sa facem? Pai, foto de sus… Toate postarile bloggerilor de la celelalte intalniri au fotografii de grup pozate de sus. Doar ca acel „sus” este la interior si noi suntem pe terasa :D :D :D.  Ne-am descurcat pana la urma :)

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

 
 
 
Ce sa mai spun, trebuie sa repet: supa a fost perfect aromata, lasagna un deliciu… Rapid in block start sa pregatim moelleux. Cuptorul a ajuns la 200 grade C instantaneu, ceea ce m-a entuziasmat peste masura. 12 minute la cuptor si gata. Repede cu moelleux fierbinte la masa, o lingura de inghetata deasupra si mmmmmmm… Ciocolata! Love, love, love, printre care s-a strecurat  un „te urasc!” din inima, „pentru ca din cauza ciocolatei acum trebuie sa merg pe jos pana acasa, eventual in pas ostasesc sau tarandu-ma pe coate, pentru a scapa de… excesul de ciocolata” :) Ei, las’ ca e ciocolata neagra 75% cacao :) Stiti  de ce nu am postat pana acum reteta de moelleux, desi este desertul meu preferat? Pentru ca nu am reusit vreodata sa pozez rezultatul final inaintea „dezintegrarii”. Cum putea face exceptie de la regula aceasta cina? N-am reusit sa-i fac o fotografie, noroc ca am primit una de la Roxana (Golin Harris). ♥

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

Cina cu Electrolux

 
Ciocolata, vin, discutii despre mancare, levantica, harissa, dragonul rosu, fizica, chimie, invatamant si publicitate si  2 „mari” idei: 1. Din chimia organica, toata lumea a retinut capitolul despre alcooli; 2. In proportie de aprox 70%,  cei de la masa erau „publicitari”  :) In concluzie, ne-am simtit minunat. A fost o seara incantatoare, de rasfat!
 
PS. Cu mana pe inima, mi-a ramas gandul la cuptorul care s-a incins instantaneu si a copt impecabil un moelleux de-li-cios <3
 
 
 
Pupici,
Deli
 

Cina cu Electrolux