Eu nu sunt genul care se trezeste  dis de dimineata, sare din pat si incepe treaba cu zambetul pe buze… Nu sunt o „morning person”… Seman cu tata :)  Pentru a avea o zi frumoasa si o dispozitie de zile mari, trebuie sa dorm minim 8 ore si sa nu ma trezesc mai devreme de 7. Ca sa nu zic mai tarziu. Cu programul de scoala al copiilor, trezirea tarzie este cam lux… Cu toate acestea, sambata m-am trezit la 6. SASE!!! Fara ceas…Toata noaptea am visat  numai retete si  ma tot chinuiam sa aleg o prajitura minunata. M-am trezit hotarata. Biscuit mi-cuit cu ciocolata, migdale & caju… Mmmm, I ♥ chocolate!
M-am apucat de treaba cu super mult drag, doar era pentru o ocazie minunata: Chocolate Sisterhood 3rd edition :)
Inainte de plecare, ultima verificare:
– lista de cumparaturi: √
– retete: √
– ingrediente: √
– aparat foto: √
– voie buna: √
Casa cu bujori a Ancai ne-a intampinat cu o surpriza :) Welcome Chocolate Sisters ♥Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-43Dupa toate Ooooooo si waaaaaah incantate, pupici si povestiri rapide, ne-am asezat la  o vorba in incantatoarea ei gradina. Surpriza cea mare, insa, abia acum avea sa vina. Proaspat intoarsa de la Roma, Anca ne-a adus sortulete super dragute, adorabile, cu Chocolate Sisterhood ♥. A fost dragoste la prima vedere si ne-am topit toate cand le-am vazut. Multumim, Anca ♥

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)Printre plante aromatice si flori, am savurat  ice tea si limonada, pregatite de cu seara de Anca.  O limonada delicioasa, cu frunze de menta proaspata si bucati de lime si portocala. Cafea fierbinte… Am savurat prajitura cu ciocolata, un biscuit mi-cuit cu caju crocante si aroma de migdale. Sa tot incepi ziua astfel :)

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-2

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-3

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-4

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-6

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-5

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-7

Dintr-o data, am realizat ca avem o mare, o foarte mare problema… E prea bine pe terasa, prea cald si soare, prea buna limonada, prea multe de povestit… „Comandam pizza?” intreaba salvator sotul Ancai. Ne-am mobilizat :) Noroc ca  ne-am propus sa pregatim un meniu lejer, delicios, perfect pentru o zi de vara atat de minunata.

Ce bunatati am pregatit?

♥ Tartar cu somon, ghimbir si coriandru & toast
♥ Carpaccio de sfecla cu fistic si branza de chevre
♥ Quiche cu sparanghel si chorizo
♥ Devilled eggs (prepelita) cu maioneza de avocado
♥ Butterfish &  salsa de coriandru
♥ Desert: chocolate fondue & fructe (capsuni, ananas, pepene)

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-9

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-10

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-11

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-15

Uite asa, cu zambetul pe buze si un chef de vorba de zile mari, ne-am incercat rabdarea taind marunt un somon enorm, taind sfecla  pentru carpaccio cu multa grja sa nu patam/ne patam, pregatind un butterfish cu salsa de coriandru, luptandu-ne cu un quiche pe care il incercam pentru prima data si care ne dadea mari emotii, minunandu-ne de maioneza de avocado, cremoasa, usor acrisoara si super sanatoasa.

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-12

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-14

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-18

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-20

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-21

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-22

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-23

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-24

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-37

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-36

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-25

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-26

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-42

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-28

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-40

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-27

Chocolate Sisters au pregatit un meniu delicios, printre glume si povestiri,  cu o splendida muzica pe fundal. Super distractie! De mult nu am mai ras atat!
Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-39
Cand totul a fost gata, ne-am asezat la masa, pe terasa. Perfect! La final, un fondue de ciocolata, multe fructe proaspete si chocolate chips cookies. Delicios si amuzant, sa munceasca si sotii, „luptandu-se” cu frigaruile prin ciocolata :)

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-32

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-33

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-41
O zi perfecta! In plus, sotul meu a castigat un prieten adevarat. Baietelul Claudiei este acum super prieten cu sotul meu. Nici nu-i de mirare, din moment ce este convins ca husband este la liceu si are vreo 15 ani :) Good for the ego :) Va dati seama ca altfel nu l-ar fi intrebat, foarte serios, pe husband:”Si, tu ce le mai spui fetelor, prietenelor tale?” :) Un pusti dragut si super dezghetat, o placere sa vorbesti cu el, ca de la „barbat la barbat”. Ce discutii secrete au avut ei ulterior… Mami cred ca a avut emotii :)  Amintiri, vacante, glume, povestiri… Si uite ca a venit seara… Chiar inainte sa plecam l-am cunoscut si pe baietelul Ancai, un puiut super dragut, cu ochisori jucausi. Mi-e dor de vremurile cand baietii mei erau bebelusi… Ce puiuti minunati avem, fetelor :)

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-29

Un sigur regret am avut… Alexandra nu a putut ajunge in Bucuresti. Alexandra, sortul tau delicios te asteapta :)

Chocolate sisterhood 3rd edition (1 of 1)-44

Dear Chocolate Sisters, you are the best! You rock :) Uite ca se poate sa gatesti si sa te distrezi in acelasi timp :) Cooking can be fan :)
Love,
xoxo
Deli
 
PS: M-am apucat sa pregatesc o placinta cu spanac si am dat cu ochii de ghiveciul cu busuioc pe care mi l-a facut cadou Ana. Toate am primit cadou cate un ghiveci cochet, etichetat, cu instructiuni de crestere ♥ Multumim, Ana :) xoxo

SaveSave