Happy Vegan Wednesday! M-am hotarat! Miercuri si vineri suntem vegani… E un inceput :) O schimbare pe care acum un an o vedeam imposibila. Nu concepeam masa fara carne si mi se parea ingrozitor de greu sa diversific retetele tip vegan/de post… Ei, am mai crescut si eu… Acum mi se pare chiar foarte usor. Am aflat si despre „pericolele” unei diete integral vegane, dar acestea pot fi usor prevenite daca ai informatia necesara. Oricum, dieta noastra vegana se va rezuma momentan la miercuri si vineri, pentru ca nu cred in schimbarile radicale… Sa-i spunem o cautare. Cautam sanatatea in surse naturale, fara pastile si suplimente. Sa vedem… Pana atunci, Happy Vegan Wednesday ♥
PS: mic dejun copii azi: raw vegan cookies cu migdale si mure + un pahar de lapte de migdale ♥  Pentru mine, scrambled tofu cu loboda, usturoi verde si leustean… Leustean, din nou :)

scrambled tofu (1 of 1)-2

1 cutie tofu (de aceasta data am folosit tofu cu marar)
2 fire de usturoi verde, taiat marunt
0 mana de loboda, taiata marunt
1 lg ulei de masline
frunzulitele a 2-3 fire de leustean, taiate marunt

Zdrobim tofu cu furculita. Punem uleiul la incins in tigaie, calim putin usturoiul verde, adaugam tofu si loboda, amestecam pana tofu este cald si prinde o culoare usor roz.

scrambled tofu (1 of 1)-3

Presaram cu piper proaspat macinat si leustean verde. Simplu, sanatos, delicios. Pofta buna!

scrambled tofu (1 of 1)

 
 

SaveSave