O sambata frumoasa… Cu noaptea-n cap, adica pe la 10, incepem sa ne adunam. De ce atat de devreme? Bebe mic trebuie sa faca baita, Deli pleaca seara la Tel Aviv, profitam de soarele (cu dinti) de afara. Lunch delicios ♥ O intalnire de grad 3, cu iz de Provence, aroma de levantica si dor de mare & soare :).
Toate ingredientele ajung in bucatarie, legume proaspete si frumoase, bagheta crocanta, calda de la Paul, Champagne rose la rece…  O singura problema:  doream sa-mi intampin prietenele cu o cafea si deliciosi cookies cu levantica, dar a trebuit sa renunt in ultima clipa. Nu de alta, dar vineri seara am avut un control oftalmologic si am fost o norocoasa… Un examen complet, inclusiv faimosul fund de ochi, care m-a lasat in the dark :) Vedeam lucrurile din jur, dar nici vorba sa vad reteta sau gramajul afisat pe cantar. Pentru ca apucasem sa pun mierea si levantica la infuzat, a trebuit sa duc macar „proiectul” lavander ice cream pana la capat. In bucataria mea, vineri seara, treaba a stat cam asa: baiatul meu mai mare mi-a citit reteta lui Lebovitz, eu am pus ingredientele in cantar, pustiul meu a citit gramajul si tehnologia, eu am respectat cuminte indicatiile si am reusit :) O super echipa!  Crema la frigider pana a doua zi. The big day ♥
In ce priveste cafeaua, am servit-o cu brownies cu cirese…
Hip hip ura pentru Claudia, Ana, Anca si Alexandra ♥  One more time pentru Alexandra, trezita dis de dimineata pentru a ajunge la Bucuresti in timp :)

sisters (1 of 1)-11

Pe scurt, veselie, chicoteli, fotografii, povestiri din Thailanda de la proaspat intoarsa in tara Anca (I love your pictures from Thailand!!!), ce gatim cand ne vedem la Ana, cand facem un gratar pe Valea Oltului, discutii despre Steaua cu baiatul meu si infocatele fane Claudia si Alexandra, pe fundal Carla Bruni „Quelqu’un m’a dit” si Pink Martini „Sympathique”, in pahare Champagne Rose sau vin alb… Si ce arome!!!  Am pregatit o multime de bunatati, dar cel mai greu a fost sa-l tinem pe sotul meu departe de minunile gata pregatite…
PS: Fetelor, ce ne facem ca baiatul meu s-a indragostit de voi, de toate :) Sunt atat de geloasa :)

The chocolate sisterhood cooking… In the act

sisters (1 of 1)-6

sisters (1 of 1)-8

sisters (1 of 1)-9

sisters (1 of 1)-7

sisters (1 of 1)-10

Cand au aparut jumatatile  noastre la deliciosul lunch, bunatatile erau gata… Girls, you rock!  Retetele in curand :) Enjoy!

Tarta cu sardine

sisters (1 of 1)-13

Anchoiade si panier de crudite

sisters (1 of 1)-2

Calamari prajiti serviti cu aioli

sisters (1 of 1)-4

Ratatouille
sisters (1 of 1)-14

Dorada cu plante aromatice si lamaie, pe pat de fenicul, rosii & apio,  cu sos de vin alb

sisters (1 of 1)-5

Tarta cu seminte de pin

sisters (1 of 1)-15

Choco sisters :)

sisters (1 of 1)-12

Champagne?

sisters (1 of 1)

♥ The chocolate sisterhood ♥