Sambata am incercat sa „stam locului”, insa intr-un loc de vis. Am petrecut o zi minunata la plaja, la Puente Romano, un resort fantastic din Marbella. In cadrul resortului este un vechi pod roman, de unde si denumirea. Hotelul este realmente invadat de vegetatie, ai senzatia ca esti intr-o jungla tropicala…

image

image

Plaja este frumoasa, marea superba… Ne-a incantat barul de pe plaja, Chiringuito / Suite del Mar, mai ales selectia de smoothies si cocktailuri  (cu si fara alcool), fresh si racoroase, perfecte pentru caldura de afara.

image

image

Restaurantul Suite del Mar este o incantare, poti alege dintr-o lista (sa-i spunem) clasica/safe si un meniu japonez. La pranz, copii au luat pizza margherita si pizza marinera, delicioase; noi am luat o selectie de sashimi,  un ceviche de scalops/ St Jacques, salata de lobster si gaspacho andaluz.

image

Restaurantul de pe plaja, sau de ce toate foto de mai jos sunt portocalii :)

image

Selectie de sashimi 

image

Salata de lobster cu avocado si rucola

image

Cevice de Saint Jacques
Desertul a fost pe masura…

image

Bavareza de fistic & cu smochine proaspete

image

Cheese cake
Dupa masa am facut o lunga plimbare pe plaja, pe malul apei. Ne-am relaxat, am citit, chiar am atipit putin, ne-am luptat cu valurile, am incercat si un masaj pe plaja…
Noua ne place sa fim linistiti la plaja, fara zgomot de barci sau ski jets, dar, daca sunteti pasionati de sporturi acvatice, exista in apropiere si un asemenea centru, walking distance.
 
image
 
Seara a venit fara sa ne dam seama, iar pofticiosii nostri mici au tinut mortis sa incerce meniul japonez (la care au adaugat un senzational carpacio de caracatita – non japanese), astfel incat am mancat tot aici….

image

Carpacio de caracatita

image

Spider rolls (soft shell crab)

image

 Sushi
 
Cand sa plecam din Puerto Romano, 3 Ferrari, 2 rosii si unul galben, tineau o sueta pe marginea drumului…. Sa nu se plictiseasca:)